Grafički dizajn, web razvoj i upravljanje društvenim medijima

1.

ODABERITE DIZAJN

U ponudisu personalizirani posteri i unikatne ilustracije za mnoštvo prigoda poput krštenja, rođenje djeteta ili vjenčanja. Ukoliko imate ideju za personalizirani poster ili unikatnu ilustraciju kakav ne pronalazite u  galeriji, javite se - mogu stvoriti prilagođeni dizajn samo za Vas! ​​

2.

PERSONALIZIRAJ

​Svaka moja ilustracija, kao i svaki moj finalni proizvod je jedinstven. Upravo ste Vi ti koji mi pomažu kreirati savršen unikatni poster i zato se pokraj svakog modela postera nalazi informacija koje podatke trebam od Vas da bi kreirala proizvod koji će postati prekrasna uspomena.​

3.

PRIMITE PONUDU

​Nakon izvršene narudžbe na Vašu će e-mail adresu stići podaci za uplatu. Kada uplata bude vidljiva počinjem sa kreiranjem Vašeg proizvoda i po završetku šaljem paket na odabranu adresu. Osobno preuzimanje moguće je u mom studiu koji se nalazi nadomak Opatije.​

[ i ] Parallax section below. Click on the section below to upload image. Don't worry if it looks weird in the Weebly editor. It'll look normal on your published site.

To edit or delete your image, press the "toggle" button below. Then, hover over your image until a popup appears with the "edit" and "delete" options. Since these are parallax sections, you may need to scroll a bit up or down to be able to click on the "edit image" popup.

Personalizirani poster

ANĐEO ČUVAR

Unikatni poster sa personaliziranim Anđelom su prekrasan i emotivan dar, a uz to su i uspomena za cijeli život. Okviri sa likom Anđela čuvara personalizirani su po Vašoj želji.

Savršen poklon za

VJENČANJE

Poseban i unikatan poklon za Vjenčanje, sa personaliziranim ilustracijama mladenaca, njihovim imenima, datumom vjenčanja i stihom iz prvog plesa.

Unikatni i personalizirani

OBITELJSKI POSTER

​Personalizirani obiteljski posteri bez obzira na prigodu – uvijek su savršen poklon bez obzira radilo se o poklonu kojem ćete darivati obitelj , prijatelje ili ukoliko želite obogatiti svoj Vlastiti životni prostor.

Personalizirani poklon za

SAKRAMENTE

Ukoliko tražite ideju za poklon za sakramnet krštenja, pričesti ili krizme - Ovo je savršeni personalizirani poklon koji će zauvijek ostati draga uspomena.